Pizza med pepperoni

Lækker pepperoni-pizza med rødder i det køkken de italienske emigranter tog med til amerika. Skal det være rigtig italiensk så brug en god salami picante i stedet for pepperonien.

Ingredienser

Bund
Sauce
Fyld
  • 60 g pepperoni
  • 1 pakke frisk mozzarella

Vejledning

  • Form dejen til en rund pizzabund ca. 25-30 cm i diameter. Træk den i form eller brug en kagerulle.
  • Fordel tomatsaucen på pizzaen i et tyndt lag.
  • Fordel pepperonien på pizzaen
  • Skærm mozarellaen over i to og skær hver halvdel i tynde skiver. Fordel mozarellaskiverne på pizzaen.
  • Bag pizzaen ved 220 grader i ca. 15 min. indtil dejen begynder at blive brun og osten er godt smeltet.
  • Server den færdige pizza rygende varm direkte fra ovnen.
Tip: Pizzaen bliver bedre, hvis du bager ved højere temperatur. Jo højere temperatur desto bedre. Bagetiden skal selvfølgelig forkortes tilsvarende. Brug gerne ovnens højeste temperatur, men sørg for at holde øje med pizzaen, så den ikke brænder på.