Pizza med bernaisesauce og oksefilet

Pizza med bearnaise og oksekød

Virkelig velsmagende pizza med bearnaisesauce, oksekød og bløde løg. Kendes også under navnet Matador. Lad dig ikke snyde at det utraditionelle fyld, den er fantastisk.

Ingredienser

Bund
Sauce
  • 3-4 spsk af din yndlingsbearnaisesauce
Fyld
  • 1 løg
  • 125 gram oksefilet
  • 2 spsk olivenolie

Vejledning

  • Skær løget i halve skiver, og steg i olie på en pande. Når løgene er bløde er de klar. Tag dem af panden.
  • Skær oksekød i tern og steg på panden indtil stykkerne er gennemstegt.
  • Form dejen til en rund pizzabund ca. 25-30 cm i diameter. Træk den i form eller brug en kagerulle. Sørg for at der en kant hele vejen rundt, der kan holde på saucen.
  • Fordel bearnaisesaucen ud over dejen.
  • Fordel først kød og så løg ud over pizzaen.
  • Bag pizzaen ved 220 grader i ca. 15 min. indtil dejen begynder at blive brun.
  • Server den rygende varm direkte fra ovnen.
Tip: Du kan evt. også putte stegte champignon på. Pizzaen bliver bedre, hvis du bager ved højere temperatur. Jo højere temperatur desto bedre. Bagetiden skal selvfølgelig forkortes tilsvarende. Brug gerne ovnens højeste temperatur, men sørg for at holde øje med pizzaen, så den ikke brænder på.