Calzone

Calzone (indbagt pizza)

Virkelig smagfuld og lækker calzone med æg, skinke og ricotta efter den originale italienske calzone-opskrift fra Napoli. Prøv dette lækre alternativ til det du kender.

Ingredienser

Bund
Fyld
  • 50 gram mozzarella
  • 25 gram ricotta
  • 25 gram italiensk salami
  • 25 gram kogt skinke
  • 1 æg
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Vejledning

  • Form dejen til en rund pizzabund ca. 25-30 cm i diameter. Træk den i form eller brug en kagerulle.
  • Skær skinke, salami og mozzarella i mindre stykker.
  • Find en skål og bland mozzarella, salami, skinke og æg. Krydr med salt og peber og tilsæt ricotta.
  • Fordel fyldet på den ene halvdel af bunden.
  • Fold bunden over på midten og tryk kanterne godt sammen.
  • Pensl dejen med lidt olivenolie.
  • Bag i ovnen ved 220 grader i 15 min. indtil dejen begynder at blive brun.
  • Server den rygende varm direkte fra ovnen.