Pizza med parmaskinke

Pizza med parmaskinke og champignon

Virkelig smagfuld og delikat pizza med parmaskinke, frisk mozzarella og stegte champignoner. Tre enkle pizzaingredienser der passer godt sammen.
Pizza med parmaskinke og champignon ★★★★★
5 ( 3 bedømmelser)
5 1

Ingredienser

Bund
Sauce
Fyld
  • 50-60 gram parmaskinke i skiver
  • 1 pakke frisk mozzarella
  • 50-60 gram champignon
  • Olie til stegning

Vejledning

  • Skær champignonerne ud i tynde skiver.
  • Steg champignonerne i olien.
  • Form dejen til en rund pizzabund ca. 25-30 cm i diameter. Træk den i form eller brug en kagerulle.
  • Fordel tomatsaucen på pizzaen i et tyndt lag.
  • Skær mozarellaen over i to og skær hver halvdel i tynde skiver. Fordel mozarellaskiverne på pizzaen.
  • Fordel champignonerne på pizzaen .
  • Bag pizzaen ved 220 grader i ca. 15 min. indtil dejen begynder at blive brun og osten er godt smeltet.
  • Skær parmaskinken i halve og fordel dem på den bagte pizza.
  • Server den færdige pizza med det samme.
Tip: Pizzaen bliver bedre, hvis du bager ved højere temperatur. Jo højere temperatur desto bedre. Bagetiden skal selvfølgelig forkortes tilsvarende. Brug gerne ovnens højeste temperatur, men sørg for at holde øje med pizzaen, så den ikke brænder på.

Anmeldelser

Lækker pizza

★★★★★
5 5 1
En af mine favoritter. Kan anbefales.

Favoritpizza

★★★★★
5 5 1
Denne pizza kan meget vel blive een af mine favoritter- utrolig lækker

For parmaelskere

★★★★★
5 5 1
Meget - meget lækker pizza. Ikke sidste gang den vil blive serveret hos os.

Skriv anmeldelse

Navn
Overskrift
Rating
Anmeldelse