Pizza med ansjos

Pizza med ansjos

Super klassisk italiensk pizza med ansjoser. Den er kraftig i smagen og derfor for de modige, der ti gengæld bliver belønnet med en fantastisk intens og rig smag. Tænk at noget så enkelt kan smage så godt.
Pizza med ansjos ★★★★★
5 ( 2 bedømmelser)
5 1

Ingredienser

Bund
Sauce
Fyld
  • 5-6 ansjoser fra glas
  • 1 pakke frisk mozzarella
  • Frisk basilikum

Vejledning

  • Form dejen til en rund pizzabund ca. 25-30 cm i diameter. Træk den i form eller brug en kagerulle.
  • Halver evt. ansjoserne og fordel dem over pizzaen
  • Skær mozarellaen over i to og skær hver halvdel i tynde skiver. Fordel mozarellaskiverne på pizzaen.
  • Bag pizzaen ved 220 grader i ca. 15 min. indtil dejen begynder at blive brun og osten er godt smeltet.
  • Server den færdige pizza med det samme.
Tip: Pizzaen bliver bedre, hvis du bager ved højere temperatur. Jo højere temperatur desto bedre. Bagetiden skal selvfølgelig forkortes tilsvarende. Brug gerne ovnens højeste temperatur, men sørg for at holde øje med pizzaen, så den ikke brænder på.

Anmeldelser

Her er der knald på smagen

★★★★★
5 5 1
Denne pizza er ikke for de sarte. Kan man derimod lide den klassiske kraftige smag af ansjoser, er den rigtig god.

Lækker

★★★★★
5 5 1
Der er ikke så meget at sige. Den er bare lækker.

Skriv anmeldelse

Navn
Overskrift
Rating
Anmeldelse